Ljudje
Ljudje

Prevzemamo odgovornost

Kot eden vodilnih trgovcev z živili v Sloveniji jemljemo pri HOFERju svojo odgovornost do potrošnikov, poslovnih partnerjev, sodelavcev in sodelavk ter seveda tudi do okolja in širše družbe zelo resno. Da, celo več kot to: poleg preprostosti in doslednosti je odgovornost namreč ena naših osrednjih vrednot in zato že pri temeljih sooblikuje naše podjetniško delovanje.

Nekatere izbrane izdelke prodajamo v sodelovanju z dobrodelnimi in neprofitnimi organizacijami, kot je recimo Zveza prijateljev mladine. S temi izdelki pri HOFERju ne želimo zaslužiti, temveč gre izkupiček v celoti v dobrodelne namene. Poleg tega je vsaka HOFERjeva trgovina botra enemu otroku iz projekta Botrstvo v Sloveniji.

Vključujemo se tudi v številne druge socialne projekte, v okviru katerih brezplačno oskrbujemo izbrane neprofitne organizacije z visokokakovostnimi izdelki in podpiramo organizacije, kot je Karitas.

Povezali smo se tudi z Lions klubom Ljubljana Trnovski zvon in v sklopu projekta Lions RECYCLE For Sight zbirali rabljena očala za slabovidne ljudi v ekonomsko nerazvitih državah.

Projekt CO2
Projekt CO2
 
Karitas zbiralna akcija
Karitas zbiralna akcija
 
Nasmeškotki
Nasmeškotki