Ljudje
Ljudje

Dragi kupci,

obveščamo vas, da je zbiralna akcija Karitas v trgovinah HOFER, ki je bila predvidena v terminih od 20. 3. do 21. 3. ter od 27. 3. do 28. 3., prestavljena za nedoločen čas. O novem terminu vas bomo pravočasno obvestili.

Hvala za vaše zaupanje in razumevanje!


Zbranim 24 tonam dodali še 87 polnih nakupovalnih vozičkov

Slovenska karitas je tudi lani dva decembrska vikenda v izbranih trgovinah HOFER zbirala izdelke za otroke in družine v stiski. S pomočjo kupcev je bilo tako za ljudi v stiski zbranih več kot 24 ton živil in izdelkov za higieno, pri HOFERju pa smo zbiralno akcijo pospremili še z 87 nakupovalnimi vozički izdelkov.

Akcija je potekala v petek, 13. 12. 2019, soboto, 14. 12. 2019, petek, 20. 12. 2019 in v soboto, 21. 12. 2019 pred izbranimi trgovinami HOFER. Prispevati je bilo mogoče osnovna živila (trajno mleko, olje, sladkor, moko), živila za otroke (kašice, kosmiče in namaze), ter izdelke za higieno (pralni prašek, šampon, plenice in ostalo).

Že 10. tovrstna zbiralna akcija Slovenske karitas

»Ni najbolj pomembna količina ali velikost pomoči s katero želiš pomagati. Pomemben je dober namen in sočutje. Prav to je tisto, kar ogreje srce,« so povedali pri Slovenski karitas. Ob tem se zahvaljujejo vsem prostovoljcem in kupcem za zbrano pomoč. Vsi izdelki bodo namenili otrokom in družinam v stiski. Visoka številka zbranih sredstev je tako ponovno dokazala, da Slovenci radi pomagamo po svojih najboljših močeh.

V letu 2019 je bilo tako skupaj z velikonočno akcijo zbranih skoraj 50 ton izdelkov za pomoč ljudem v stiski.


HOFER in Slovenska karitas sta tovrstno zbiralno akcijo organizirala že desetič.
Projekt CO2
Projekt CO2
 
Radi beremo
Radi beremo
 
Za lepšo prihodnost otrok
Za lepšo prihodnost otrok