Ljudje
Ljudje

PODELITE NASMEHE Z NASMEŠKOTKI

Nasmeškotek je dobrodelen piškotek, ki ima čarobno moč, da pričara nasmeh na obraz tistemu, ki ga podari, tistemu, ki ga prejme, še posebej pa otrokom pod okriljem programa Botrstvo v Sloveniji. Prav zanje namreč namenjamo sredstva, zbrana od prodaje Nasmeškotkov, ki jih najdete na policah trgovin HOFER v mesecu decembru po ceni 1 evro.

KER NAM JE MAR

Projekt poteka pod iniciativo »Danes za jutri« z ambasadorjem Markom Potrčem in skupaj z Botrstvom deli nasmehe od leta 2017. V tem času je številnim otrokom, ki živijo v težjih socialnih okoliščinah, omogočil počitniške dogodivščine, izvenšolske dejavnosti in nakup tudi čisto osnovnih življenjskih potrebščin. Anita Ogulin, predsednica ZPM Ljubljana Moste-Polje, pravi, da je poleg finančne donacije prav tako pomemben občutek, ki ga taki projekti dajejo otrokom – da je nekomu mar in da v njihovi stiski niso sami.

POSEBNA RECEPTURA

Projekt Nasmeškotki so z veseljem podprli tudi pri našem dolgoletnem dobavitelju, družinski keksarni Delakorda, kjer so zanj razvili posebno slastno recepturo. Lidija Delakorda, ustanoviteljica in lastnica keksarne: "Resnično gre za projekt, ki nasmeh nariše vsem, ki se z njim srečajo. Veseli nas, da smo lahko poskrbeli, da je čarobni piškotek poleg tega, da je dober po namenu, tudi dober po okusu."

Več o programu Botrstvo v Sloveniji si lahko preberete tukaj.

Projekt CO2
Projekt CO2
 
Radi beremo
Radi beremo
 
Za lepšo prihodnost otrok
Za lepšo prihodnost otrok