Ljudje
Ljudje

DELITE NASMEHE Z NASMEŠKOTKI

Nasmeškotek je dobrodelen piškotek, ki ima čarobno moč, da pričara nasmeh na obraz tistemu, ki ga podari, tistemu, ki ga prejme, še posebej pa otrokom v stiski pod okriljem programa Botrstvo v Sloveniji. Prav njim namenjamo sredstva od prodaje, ki so v decembru 2019 znesla rekordnih 19.617 EUR. Tako smo skupaj poskrbeli, da mlade oči spet zažarijo kot svetle luči, ki dolge noči spreminjajo v jutra, kot v interpretaciji pesmi »Mlade oči«, naslovne pesmi Nasmeškotkov, poje Severa Gjurin.

DANES ZA LEPŠI JUTRI OTROK

Projekt »Nasmeškotek« poteka pod HOFERjevo trajnostno iniciativo »Danes za jutri« vse od leta 2017. V tem času je številnim otrokom, ki živijo v težjih socialnih okoliščinah, omogočil počitniške dogodivščine, izvenšolske dejavnosti in nakup tudi čisto osnovnih potrebščin.

»Nasmeškotki uresničujejo sanje številnim otrokom, ki tako dobijo priložnost za lepše otroštvo in zdrav razvoj. Ob finančni plati pa ni nič manj pomemben tudi občutek, ki ga taki projekti dajejo otrokom – da je nekomu mar in da v njihovi stiski niso sami«, pravi Anita Ogulin, predstavnica programa Botrstvo.

Projekt Nasmeškotek predstavlja uspešno nadaljevanje dolgoletnega sodelovanja in zaupanja med podjetjem HOFER in programom Botrstvo v Sloveniji. HOFER je od leta 2014 pa do danes programu Botrstvo tako namenil že več kot 600.000 evrov.

POSEBNA RECEPTURA

Projekt Nasmeškotki so z veseljem podprli tudi pri našem dolgoletnem dobavitelju, družinski keksarni Delakorda, kjer so zanj razvili posebno slastno recepturo. Lidija Delakorda, ustanoviteljica in lastnica keksarne: "Resnično gre za projekt, ki nasmeh nariše vsem, ki se z njim srečajo. Veseli nas, da smo lahko poskrbeli, da je čarobni piškotek poleg tega, da je dober po namenu, tudi dober po okusu."

Hvala vsem, ki ste v prazničnem času z nami delili nasmehe ❤️.
#Nasmeškotek #DelimoNasmehe #botrstvo

Več o programu Botrstvo v Sloveniji si lahko preberete tukaj.

Projekt CO2
Projekt CO2
 
ZBIRALNA AKCIJA OČAL
ZBIRALNA AKCIJA OČAL
 
Za lepšo prihodnost otrok
Za lepšo prihodnost otrok