Ljudje
Ljudje

KAKO VELIKO PA JE TVOJE SRCE?

To vprašanje smo si prvič zastavili lani, ko smo skupaj s podjetjem P&G in s pomočjo naših zvestih kupcev, izpeljali dobrodelno akcijo in materinskim domovom ter varnim hišam podarili donacijo v skupni vrednosti 20.000 evrov. 

Akcijo pod istim sloganom nadaljujemo tudi letos. Z njo želimo polepšati prihajajoče praznično obdobje otrokom in mladostnikom, ki zaradi različnih razlogov ne živijo v krogu svoje matične družine, pač pa so našli dom v enem izmed devetih mladinskih in vzgojno-izobraževalnih domov v Sloveniji.

NAJ BODO PRAZNIKI ČAROBNI ZA VSE

Mladinski in vzgojno-izobraževalni domovi se financirajo s strani države in prostovoljnih prispevkov, pri čemer vsako leto beležijo manj prejetih sredstev. So svetla točka za mlade, ki imajo pogostokrat, poleg vseh ostalih stisk, tudi čustvene in vedenjske težave, zato smo se odločili, da izkupiček letošnje akcije namenimo njim. Še posebej ob koncu leta je pomembno, da tudi v te domove pripeljemo nekaj prazničnega vzdušja in s tem tudi njim pričaramo čaroben december.

Zato Vas prijazno vabimo, da se nam pridružite, in z nakupom izdelkov P&G v vseh HOFERjevih trgovinah pomagate. Z Vašo pomočjo bomo polepšali praznike otrokom in mladostnikom v naslednjih zavodih in domovih: Mladinskem domu Malči Beličeve (Ljubljana), v Mladinskem domu Jarše (Ljubljana), v Mladinskem domu Maribor, v Vzgojno-izobraževalnem zavodu Frana Milčinskega Smlednik, v Vzgojnem zavodu Kranj, v Vzgojno-izobraževalnem zavodu Veržej, v Vzgojno-izobraževalnem zavodu Planina, v Zavodu za vzgojo in izobraževanje Logatec ter v Vzgojno-izobraževalnem zavodu Višnja gora.

Cilj je zbrati 20.000 evrov, ki jih bomo podarili v obliki HOFERjevih darilnih bonov in izbranih izdelkov P&G. Tako bodo mladinski domovi lažje poskrbeli, da bodo prazniki tudi za njihove varovance zares praznični.

PODJETJE P&G KOT PARTNER DOBRODELNE AKCIJE

Podjetje P&G je s svojo ponudbo izdelkov nepogrešljiv del vsake družine. Ne le z izdelki, tudi s svojo poslovno filozofijo, podjetje ljudi postavlja na prvo mesto. Pomagati in osrečevati so osnovne smernice poslanstva podjetja, ki se kaže skozi številne projekte, pri katerih sodeluje.

Projekt CO2
Projekt CO2
 
Karitas zbiralna akcija
Karitas zbiralna akcija
 
Nasmeškotki
Nasmeškotki