Surovine
Surovine

Izdelki iz nadzorovane ekološke pridelave

Eden najpomembnejših vidikov naše politike družbene odgovornosti je odgovorno ravnanje z okoljem in naravo kot viroma surovin. Izdelki iz nadzorovane ekološke pridelave tvorijo pri tem pomemben steber. Praviloma ne vsebujejo fitofarmacevtskih sredstev in s tem aktivno prispevajo k zaščiti naših surovin.

Pri HOFERju svojim kupcem z lastno blagovno znamko Natur aktiv nudimo široko paleto ekoloških izdelkov. Zavedamo se velike odgovornosti, ki nam jo ta znamka nalaga, zato nad izdelki in dobavitelji izvajamo dosleden nadzor upoštevanja ekoloških standardov. Preverjanje nam zagotavlja, da so izpolnjene konkretne zahteve s strani države odobrenih nadzornih inštitucij za certificiranje ekološkega kmetovanja, in to vse od pridelovalca pa do prodajnih polic. V številnih točkah je naše preverjanje celo strožje od zakonskih zahtev.

Natur aktiv

Znamka Natur aktiv označuje našo rastočo ponudbo izdelkov iz ekološke pridelave. Kot odgovor na željo kupcev po zdravih in okolju prijazno proizvedenih živilih smo jo vpeljali že leta 2006.
Vsi izdelki Natur aktiv so proizvedeni v skladu z določili uredbe Sveta (ES) št. 834/2007 o ekološki pridelavi in označevanju ekoloških proizvodov, njeno izvajanje pa preverjajo pooblaščeni organi za preverjanje ustreznosti ekološko pridelanih izdelkov.

Več informacij o tem najdete tukaj.

Projekt CO2
Projekt CO2
 
ZBIRALNA AKCIJA
ZBIRALNA AKCIJA
 
Za lepšo prihodnost otrok
Za lepšo prihodnost otrok