Varovanje okolja
Varovanje okolja

HOFERJEV BICIKELJ NA KAJUHOVI ULICI

Kolo uvrščamo med enega najbolj zelenih prevoznih sredstev. Z njim se lahko odpravimo po manjših nakupih ali pa se spretno izognemo prometnim konicam na poti v in iz službe. Ker nam ni potrebno iskati parkirnega mesta, prihranimo tudi čas in denar, kar pa je najpomembnejše, skrbimo še za naše zdravje in okolje.

Pri HOFERju se zavedamo pomembnosti zdravja in okolja, zato temu vsakodnevno posvečamo veliko pozornosti. V sklopu iniciative Danes za jutri smo podprli širitev kolesarske mreže BicikeLJ. Na Kajuhovi ulici v Ljubljani tako lahko prevzamete svoj Bicikelj za pot do mesta ali pa se na tej isti postaji ustavite po nakupih.

Izgradnjo enega Bicikelj postajališča s terminalom, dvajsetimi ključavnicami in desetimi kolesi smo z veseljem podprli v sklopu iniciative Danes za jutri, kjer izvajamo mnogo družbeno odgovornih in trajnostnih projektov. Zelena mobilnost je zagotovo ena izmed številnih prizadevanj v skrbi za okolje, kateremu namenjamo in bomo namenjali veliko pozornosti tudi v bodoče.

Projekt CO2
Projekt CO2
 
Radi beremo
Radi beremo
 
Za lepšo prihodnost otrok
Za lepšo prihodnost otrok