Zaupanje
Zaupanje

Česar kmet ne pozna, tega kmet ne je?

Bodimo iskreni: nismo vsi taki? Gotovo tudi vas zanima, ali lahko izdelke, ki jih hranite v svojem hladilniku, uživate mirne vesti. Pri HOFERju smo zato v okviru iniciative Danes za jutri in njegovega podpornega stebra Zaupanje uvedli številne ukrepe, zaradi katerih lahko v naših trgovinah brezskrbno nakupujete. Naše vodilo je pošten odnos do naših kupcev, kar potrjuje tudi naš slogan „Več kot fer. HOFER“.

Kakovost redno preverjamo. Pri tem ima pomembno vlogo naš interni oddelek za nadzor kakovosti, ki izdelke temeljito preveri ali jih v pregled pošlje neodvisnim preskusnim inštitutom.

Vertrauen

Da bi zagotovili 100-odstotno varnost živil in neživilskih izdelkov ter zajamčeno svežino proizvodov vsakodnevne potrošnje, smo določili stroga merila kakovosti, ki se med drugim nanašajo tudi na to, da naši izdelki ne vsebujejo gensko spremenjenih organizmov.

Če izdelek na kakršen koli način ne izpolni vaših pričakovanj, vam je pri HOFERju na voljo obsežna garancija kakovosti. Če z izdelkom niste zadovoljni, nam ga brez vprašanj in zapletov lahko vrnete.

Projekt CO2
Projekt CO2
 
Zbiralna akcija očal
Zbiralna akcija očal
 
Za lepšo prihodnost otrok
Za lepšo prihodnost otrok