Iniciativa Danes za jutri
Iniciativa Danes za jutri

Spreminjajmo svet skupaj. Vsak dan.

Slogan smo izbrali iz prepričanja, da lahko vsak od nas deluje na trajnostni način in da lahko s skupnimi močmi dosežemo več in tako izboljšamo svet. In ravno to želimo skupaj z vami doseči z iniciativo Danes za jutri. Vendar pojdimo kar lepo po vrsti.

Odgovornost je odgovor

Tisti, ki ima veliko moč, nosi tudi veliko odgovornost in tega se zavedamo tudi pri HOFERju. Kot eden najbolj uspešnih trgovcev z živili v Sloveniji pri HOFERju čutimo veliko odgovornost do naših kupcev, partnerjev in sodelavcev ter tudi do okolja in družbe. In še več: poleg enostavnosti in zanesljivosti sodi med naše temeljne vrednote tudi odgovornost in tako v samem bistvu zaznamuje naše poslovno delovanje. Prepričani smo, da smo dolgoročno lahko uspešni samo, če poslujemo odgovorno. V središču našega delovanja so nedvomno vedno ljudje.

Verantwortung ist die Antwort

Smo del hitro rastoče poslovne skupine ALDI Süd, ki je prisotna po vsem svetu. Ker smo navzoči na posameznih tržiščih vzdolž celotne nabavne verige, je pomembno, da se zavedamo svojega mednarodnega vpliva. Zato smo že pred leti naše razumevanje odgovornosti in odgovornega poslovanja strnili v naših načelih družbene odgovornosti, angleško: CR-Policy. Načela družbene odgovornosti tako predstavljajo zavezujoč okvir delovanja za naše sodelavce, poslovne partnerje in dobavitelje.

Prevzemamo odgovornost in to že vrsto let. Na kakšen način? Tako, da trajnostno pristopamo k našim kupcem, partnerjem, sodelavcem, okolju in družbi. Z nenehnim prilagajanjem in optimizacijo naših procesov smo v našem podjetju izvedli že številne izboljšave. Tako želimo ravnati tudi v prihodnje in naše delo še nadgrajevati. Zato gremo sedaj še korak dlje. Vse naše aktivnosti na področju trajnostnega delovanja smo združili v skupen projekt: predstavljamo vam projekt Danes za jutri!

S projektom Danes za jutri skupaj oblikujemo prihodnost

Pri HOFERju si vsak dan prizadevamo ponujati najvišjo kakovost po najugodnejših cenah in hkrati skrbimo za boljši jutri. Že danes. Vendar pri tem potrebujemo tudi vas in vašo pomoč.

Varovanju okolja pripisujemo velik pomen in si prizadevamo izboljšati življenjski slog naših kupcev in zaposlenih. Težimo k skrbni uporabi surovin in transparentnemu poslovanju ter se zavzemamo za pravičnost na vseh področjih našega delovanja. Zato smo več kot fer. In takšen je tudi naš projekt Danes za jutri.

Projekt obsega pet podpornih stebrov: surovine, varovanje okolja, zdravje, ljudje in zaupanje. Z usmerjenimi aktivnostmi v naš prvi trajnostni projekt aktivno vključujemo tako naše zaposlene, naše partnerje in dobavitelje, kot tudi vas, naše kupce, saj želimo korak za korakom izboljšati naš skupni jutri.

To je naš projekt Danes za jutri! Vabimo vas, da si preberete več o naših konkretnih ciljih.

Zbiralna akcija očal
Zbiralna akcija očal
 
Nasmeškotki
Nasmeškotki
 
Za lepšo prihodnost otrok
Za lepšo prihodnost otrok
 
Radi beremo
Radi beremo
 
Za medeno prihodnost
Za medeno prihodnost