Skrbimo za svoje zdravje
Skrbimo za svoje zdravje

Skrbimo za svoje zdravje

Pri podjetju HOFER smo pripravili pobudo Skrbimo za svoje zdravje, s katero spodbujamo svoje sodelavce, kupce in partnerje k aktivnemu preživljanju prostega časa in bolj zdravemu življenjskemu slogu.

Po definiciji svetovne zdravstvene organizacije je zdravje stanje popolnega telesnega, duševnega in socialnega blagostanja in ne le odsotnost bolezni ali napake.
Z različnimi aktivnostmi, zanimivimi prispevki in koristnimi nasveti ter širitvijo naše posebne ponudbe si želimo dolgoročno vplivati na večjo kakovost življenja posameznikov na vseh zgoraj naštetih področjih.

Večkrat k sodelovanju povabimo tudi različne strokovnjake s področja zdrave prehrane, športa ali obvladovanja stresa. Za sodelavce smo v tem letu organizirali malo šolo teka in delavnice zdrave prehrane, kjer so se lahko spoznali z aktualnimi trendi in jih s koristnimi v praksi enostavnimi nasveti tudi spodbudili, da si pripravijo zdrav obrok na delovnem mestu. Redno pa jih spodbujamo tudi k udeležbi na najrazličnejših športnih dogodkih po Sloveniji.

Našo posebno ponudbo širimo z vse večjim številom izdelkov in oblačil za šport in prosti čas po najnižjih cenah, saj želimo, da so dostopni vsem. Na svojih policah se trudimo širiti ponudbo zdravih izdelkov in s pestrim izborom svežega sadja in zelenjave omogočamo zdrav nakup.

Spremljajte našo pobudo, saj lahko za svoje zdravje in boljše počutje že z majhnimi koraki in spremembami naredite veliko.

Majhni koraki do boljšega počutja

Na prvi pogled se ti mali koraki morda ne zdijo najučinkovitejši, a ob pravi kombinaciji aktivnosti ter vztrajnem izvajanju nam lahko hitro obrnejo življenje na bolje. Ste za kljukanje?

Za lepšo prihodnost otrok
Za lepšo prihodnost otrok
 
Radi beremo
Radi beremo
 
Za medeno prihodnost
Za medeno prihodnost