Skrbimo za svoje zdravje
Skrbimo za svoje zdravje

Skrbimo za svoje zdravje

Pri podjetju HOFER smo pripravili pobudo Skrbimo za svoje zdravje, s katero spodbujamo svoje sodelavce, kupce in partnerje k aktivnemu preživljanju prostega časa in bolj zdravemu življenjskemu slogu.

Po definiciji svetovne zdravstvene organizacije je zdravje stanje popolnega telesnega, duševnega in socialnega blagostanja in ne le odsotnost bolezni ali napake.
Z različnimi aktivnostmi, zanimivimi prispevki in koristnimi nasveti ter širitvijo naše posebne ponudbe si želimo dolgoročno vplivati na večjo kakovost življenja posameznikov na vseh zgoraj naštetih področjih.

Večkrat k sodelovanju povabimo tudi različne strokovnjake s področja zdrave prehrane, športa ali obvladovanja stresa. Za sodelavce smo v tem letu organizirali malo šolo teka in delavnice zdrave prehrane, kjer so se lahko spoznali z aktualnimi trendi in jih s koristnimi v praksi enostavnimi nasveti tudi spodbudili, da si pripravijo zdrav obrok na delovnem mestu. Redno pa jih spodbujamo tudi k udeležbi na najrazličnejših športnih dogodkih po Sloveniji.

Našo posebno ponudbo širimo z vse večjim številom izdelkov in oblačil za šport in prosti čas po najnižjih cenah, saj želimo, da so dostopni vsem. Na svojih policah se trudimo širiti ponudbo zdravih izdelkov in s pestrim izborom svežega sadja in zelenjave omogočamo zdrav nakup.

Spremljajte našo pobudo, saj lahko za svoje zdravje in boljše počutje že z majhnimi koraki in spremembami naredite veliko.

Za lepšo prihodnost otrok
Za lepšo prihodnost otrok
 
Radi beremo
Radi beremo
 
Za medeno prihodnost
Za medeno prihodnost