Vizija 2030
Vizija 2030

NAŠA VIZIJA 2030: Zagotavljanje trajnosti, dostopne našim kupcem.

Skupina ALDI SÜD je bila vedno usmerjena v zagotavljanje kakovostnih izdelkov našim kupcem po več kot fer cenah. V zadnjih desetih letih smo uspešno vpeljali odgovorne poslovne procese in programe ter dosegli številne pozitivne rezultate. Tako smo med drugim v okviru našega projekta »Embalaža na HOFER misiji: Zmanjšaj. Ponovno uporabi. Recikliraj.« iz prodaje umaknili plastične vrečke in plastične izdelke za enkratno uporabo, poleg tega na naših policah ne boste našli več jajc iz baterijske reje, med izdelki HOFERjevih ekskluzivnih blagovnih znamk prav tako ne izdelkov z jajci iz baterijske reje, vsi morski sadeži in ribe prihajajo iz trajnostnih virov, kakav v naših čokoladah, pralinejih, pecivu in sladkarijah je certificiran, Natur aktiv izdelki ne vsebujejo več palminega olja in še bi lahko naštevali. Z našo novo vizijo za leto 2030 se pripravljamo na prihodnost družbene odgovornosti.

Zaradi vizije »zagotavljanja trajnosti, dostopne našim kupcem«, bomo pri HOFERju še naprej ponujali odlične izdelke in kupcem obenem zagotovili, da so bili omenjeni pridobljeni na odgovoren način. Tega ne počnemo, ker to od nas pričakuje družba, pač pa zato, ker gre preprosto za pravo stvar. Obravnavamo najbolj pereča globalna socialna in okoljska vprašanja na področjih, kjer lahko najbolj vplivamo na ljudi in na planet.

Našo globalno strategijo družbene odgovornosti sestavljajo štiri mednarodna prednostna področja: človekove pravice, učinkovita raba virov, doseganje ničelnih izpustov ogljikovega dioksida in izbrani delodajalec, dopolnjujejo pa jih dodatna nacionalna prednostna področja, ki se osredotočajo na zagotavljanje dostopa do kakovostnih izdelkov vsem kupcem ter na nudenje podpore lokalnim skupnostim prek dobrodelnih partnerstev. Vse te dejavnosti skupaj pripomorejo k splošni viziji »zagotavljanja trajnosti, dostopne našim kupcem«.

Strategija družbene odgovornosti za leto 2030

Za lepšo prihodnost otrok
Za lepšo prihodnost otrok
 
Radi beremo
Radi beremo
 
Projekt CO2
Projekt CO2